Vijesti

Promocija knjige za djecu „Ozana Kotorska“ u subotu

Promocija knjige za djecu Ozana Kotorska održat će se u subotu,  27. 4., s početkom u  12 h, u Koncertnoj  dvorani,  crkvi Sv. Duha,  u Kotoru.  Autorica knjige je Martina Saulačić Lompar.

Pročitajte više

S Marinom Sekulić o predstojećem Festivalu u Vukovaru

Grad Vukovar će i ove godine, već šestu godinu zaredom, biti grad domaćin jedinstvenog Festivala nematerijalne kulturne baštine, turističkih manifestacija, atrakcija i destinacija „SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ“.

Pročitajte više

Na Festivalu Purgatorije uvedena nagrada za najbolju režiju „Jagoš Marković”

Na inicijativu direktora Centra za kulturu Tivat Gorana Božovića, Savjet ustanove donio je Odluku kojom se pored postojećih nagrada na Festivalu mediteranskog teatra Purgatorije uvodi nagrada za najbolju režiju “Jagoš Marković”.

Pročitajte više

"Pozorišna tribina: O režiji, pisanju i produkciji" u Tivtu

Studijski program Drama i pozorište Fakulteta dramskih umjetnosti u susret prijemnim ispitima i u suradnji s Kulturnim centrom Tivat organizira program pod nazivom: POZORIŠNA TRIBINA: O režiji, pisanju i produkciji, 25.4., u Velikoj dvorani tivat

Pročitajte više

JU ŠOSMO Vida Matjan – domaćin državnog natjecanja

U organizaciji Centra za stručno obrazovanje Crne Gore, JU ŠOSMO Vida Matjan Kotor, bit će   domaćin „III Državnog takmičenja učenika srednjih muzičkih škola iz oblasti muzičke umjetnosti“, koje se održava 24. 4. i 25.4. 2024.godine.

Pročitajte više

S Natalijom Maksić o Dobrotskoj čipki i „Mustrici“

U Starom gradu u Kotoru proteklog vikenda otvorena je jedinstvena suvenirnica „Mustrica“. Unikatna po mnogo čemu, ali zaštitni znak kotorske „Mustrice“ je Dobrotska čipka, koju vlasnica Natalija Maksić vješto i brižno čuva od zaborava.

Pročitajte više

New Era kvartet u Kotoru

Koncert pod nazivom New Era u Kotoru,  bit će održan u nedjelju, 28.4., u crkvi Svetog Duha, Koncertnoj dvorani Muzičke škole “Vida Matjan”.

Početak je u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Pročitajte više

Biznis info centar organizira Info dan

Otvoren Vladin javni poziv za unaprjeđenje konkurentnosti privrede za 2024. godinu

Pročitajte više

Župa Prčanj - Uskoro Molitveni koncert Stijepa Gleđa Markosa

„Crkva slavi 19. svibnja (nedjelja) Pedesetnicu ili svetkovinu Duhova, jedna je od najstarijih kršćanskih svetkovina Crkve.To je blagdan silaska Duha  Svetoga na  apostole u Jeruzalemu.

Pročitajte više

Međunarodna izložba bokeljskih Hrvata u Kotoru

Bogata tradicija, ljepota narodnih običaja i velike emocije utkani su izložbu fotografija Koracima predaka, taktom kola sv. Tripuna i glasom Malog admirala. Nastavak je ovo međunarodnog projekta Putevima bokeljskih Hrvata.

Pročitajte više

Kotor- radionica posvećena romanu „Kumborski vijađ”

Povodom obilježavanja Svjetskog dana knjige i autorskih prava 23.4.,  JU Kulturni centar Nikola Đurković Kotor/Gradska biblioteka i čitaonica organiziraju radionicu posvećenu romanu Bosiljke Pušić „Kumborski vijađ”.

Pročitajte više

Mjuzikl „Cvjetaj mimozo mala” u Kotoru

Mjuzikl  Cvjetaj mimozo mala” u izvođenju Pozorišta „Teatar 303“  iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog bit će izveden na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra u srijedu,  24.4.,  u 19.30 h.

Ulaz je slobodan.

Pročitajte više

Stranice