ožujka 2024

Najveći kršćanski blagdan Uskrs obnavlja u nama spremnost u nasljedovanju svevremenskih principa na kojima počiva zajedništvo među ljudima i narodima. Današnja svetkovina je ohrabrenje misije života i njegove punine, prihvaćajući ljudske različitosti kao bogatstvo koje nam se nudi, a ne koje nam prijeti. Za svjedočenje sebe i svoga, potrebno je imati čvrste temelje i na toj sigurnosti radovati se drugome koji bogati zajedničku cjelinu.

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, blagdana optimizma, vjere, nade, ljubavi i obitelji, svim sugrađankama i sugrađanima Općine Tivat, vjernicima rimokatoličke crkve i svima koji slave Uskrs po gregorijanskom kalendaru, upućujemo poruke mira  i želje za svim  ostalim  vrijednostima na kojima želimo graditi sebe i svijet oko nas.

Uskrs je blagdan i poticaj i želja za davanjem sebe drugima, u nadi da ćemo tako spoznati način koji će stvoriti bolji svijet svim ljudima prihvaćajući  toleranciju  kao glavni  preduvjet postizanju toga cilja.
Sretan vam i blagoslovljen Uskrs. 

Nedjelja, 31. ožujka 2024.

Radio Dux svim vjernicima katoličke vjeroispovijedi želi sretan Uskrs, uz obilje blagoslova. Neka vam današnji blagdan bude ispunjen mirom, blagostanjem, zajedništvom i nadom, uz obitelj i prijatelje.

Pomicanjem sata za jedan sat  unaprijed, sa dva na tri sata, u nedjelju završava zimsko i započinje ljetno računanje vremena. Ljetno računanje vremena završit će 27. listopada, izvijestio je Državni zavod za mjeriteljstvo.

Hina

Emitirano: 
Subota, 30. ožujka 2024.

Uskrsne priče, hoću li i ja u raj...

 

 

Ova emisija je realizirana uz financijsku potporu Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore

Subota, 30. ožujka 2024.

Uskrsne priče, hoću li i ja u raj...

 

 

Ova emisija je realizirana uz financijsku potporu Fonda za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava Crne Gore

Emisiju u cijelosti poslušajte na proloženom linku.

“Ovo je dan što ga učini Gospodin, kličimo i radujmo se u njemu!” Ps 118,24

Draga braćo i sestre,

Godišnja proslava Kristova uskrsnuća, našeg najvećeg blagdana, prilika je da istinski osnažimo vjeru, ispunimo srce radošću i nadom, te svoju ljubav prema Gospodinu i braći ljudima oživimo zanosom koji proizlazi iz Kristove uskrsne pobjede.

 

U povodu najvećeg kršćanskog blagdana – Uskrsa svim vjernicima katoličke vjeroispovijedi želimo sretan i blagoslovljen Uskrs uz želju da ga provedete u zdravlju, miru i lijepim trenutcima sa vašim najdražima.

Subota, 30. ožujka 2024.

Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore upućuje najsrdačnije čestitke povodom Uskrsa  vjernicima koji ga proslavljaju po gregorijanskom kalendaru. Neka vam nastupajući blagi dani  budu ispunjeni  radošću i  nadom. Od srca Vam želimo da  najveći kršćanski blagdan provedete u krugu najdražih, u zdravlju i  obilju blagoslova.

 

 

Stranice