Najnovijie

Novi ciklus radionica za djecu

JU Muzej i galerija Tivat započinje novi ciklus likovnih radionica za djecu “Mali čuvari kulturne baštine” – “Živo nasleđe” i time obilježava međunarodnu manifestaciju “Dani evropske baštine”.

Pročitajte više

Predstavljanje Zbornika o Milanu Šufflayu u Zagrebu

Predstavljanje Zbornika o Milanu Šufflayu,  održat će se 26.9.,  u Zagrebu, u Matici hrvatskoj, u Dvorani J.Petričevića, s početkom u 18 sati. Sudjeluju: dr. sc. Stipe Kljaić i dr. sc.Vladimir Lončarević.

Pročitajte više

Dopis manjinskih savjeta institucijama

Predsjednici manjinskih nacionalnih savjeta Crne Gore uputili su dopis ministru ljudskih i manjinskih prava Crne Gore, ministru pravde Crne Gore, ombudsmanu Siniši Bjekoviću i Oani Cristini Popi, šefici Delegacije Europske unije u Crnoj Gor

Pročitajte više

Gost Bokobrana - Ilija Mlinarević

Današnji gost emisije Bokobran je Ilija Mlinarević, kustos tehničko - pomorske zbirke. U današnjoj emisiji približava nam svoj posao kao i sve što njegova zbirka podrazumijeva.

Pročitajte više

Obraćanje manjinskih savjeta medijima

 U nastavku vam u cijelosti prenosimo obraćanje  predsjednika manjinskih savjeta  u Crnoj Gori.

Pročitajte više

Izložba „Flora“ u Pomorskom muzeju u Kotoru

Izložba pod nazivom „ Flora“, autorice Bosiljke Bakočević, bit će otvorena 22. 9., u 19 h, u  Pomorskom muzeju u Kotoru. Pored akvarela nam donosi i istraživanje u fotografiji kao i primjere ručno izrađenog papira koristeći biljne forme.

Pročitajte više

Kokotići u podne – 17. 9.

Nije naša rabota, ali nas se tiče.

Pročitajte više

Bez cukra molim- 16. 9.

O bokeljskoj ruži…

Pročitajte više

Stranice