TO Tivat - ,,Dječije radosti u susret Uskrsu i Vaskrsu”

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Utorak, 26. ožujka 2024. - 11:27
Autor: 

Turistička organizacija Općine Tivat planira organizirati  program za djecu pod nazivom ,,Dječije radosti u susret Uskrsu i Vaskrsu”. Riječ je o događajima za djecu, koji će biti realizirani dvije subote uoči Uskra i Vaskrsa ( subota 30. 3. i subota 4.5.) na lokaciji u Malom parku u centru grada.

„TO Tivat se trudi da sprovođenjem mnogobrojnih aktivnosti priredi sugrađanima i gostima našeg grada zabavu koju će pamtiti i trenutke u kojima će uživati. Ovog puta fokus je na najmlađoj populaciji te će se u Malom parku u centru grada realizovati događaji za djecu koji su koncipirani kroz raznovrsne interaktivne sadržaje za naše mališane. U periodu od 11h do 13 h naši najmlađi će imati priliku, da uživaju u kreativnim prazničnim radionicama za djecu, kutku za slikavanje, raznovrsnim animacijama, oslikavanju lica, trikovima mađioničara, uz posjetu maskote zeka koji će dijeliti čokoladna jaja, a sve to uz podršku DJ-a koji je zadužen za prigodan muzički sadržaj“ – priopćavaju iz TO Tivat.

 Turistička organizacija Tivat poziva roditelje da dovedu svoje mališane na druženje u Malom parku u centru grada -  subota 30.3. kao i subotu 4.5.,  od 11h.