Radio DUX

Crna Gora danas, 21. svibnja obilježava Dan nezavisnosti. Crna Gora je na današnji dan 2006. godine obnovila državnu samostalnost.  Dux radio svim građankama i građanima Crne Gore čestita današnji  Dan nezavisnosti.

Neradni povodom  Dana nezavisnosti bit će danas i sutra, kao priopćavaju iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Predstavnici Jedriličarskog kluba Delfin iz Tivta danas su uručili vrijednu donaciju matičnoj ustanovi za brigu o pomorskoj baštini Boke kotorske- Pomorskom muzeju Crne Gore u Kotoru.

Promocija knjige Luke Brajnovića „Priče iz djetinjstva“, održat će se 8.12., u 19 sati, u Domu kulture „Josip Marković“ u Donjoj Lastvi. Drugo, fototipsko izdanje, objavilo je Hrvatsko nacionalno vijeće Crne Gore. Knjiga sadrži devet pripovijetki. Pogovor je napisala prof. Ana Vuksanović, a recenzent knjige je mr. sc. Đuro Vidmarović.

O knjizi će govoriti Ana Vuksanović, prof.,  Neven Staničić, prof.,  kao i novinar Dragan Popadić. U glazbenom dijelu programa nastupit će  Bruna Matijević i Dunja Nikolić ( duo flauta).

Četvrtak, 07. prosinca 2023.

Poštovane kolege,

Želimo vam srećan rođendan uz najljepše želje. Da trajete i kreirate program na zadovoljstvo svih slušalaca i pratilaca Radio DUX-a, koji je važan dio naše zajednice.

Srdačan pozdrav od kolega iz Radio Tivta

 

Četvrtak, 07. prosinca 2023.

Poštovani  rabine Edelkop, uvažena predsjednice  Ofner Bokan,

Jevrejskoj zajednici I svim građankama i građanima židovske vjeroispovijesti u Crnoj Gori  upućujemo iskrene čestitke povodom Hanuke u ime Hrvatskoga nacionalnog vijeća Crne Gore  i pripadnika hrvatske zajednice u Crnoj Gori.

Neka ovaj blagdan svjetlosti i posvećenja  u domove i u dušu unese mir i  blagost te osnaži vjeru i osjećaj solidarnosti, izuzetno bitan u ovim izazovnim vremenima.

U želji da blagdan Hanuke proslavite u miru i blagostanju,  želimo vam : ,, Hag Hanuka Sameah".

Poštujući visoke standarde profesionalnog radijskog novinarstva,14 godina doprinosite objektivnom i kvalitetnom informiranju građana. Velika slušanost vašeg radija, u eri modernih informacijskih tehnologija, najbolji je pokazatelj povjerenja koje vam građani poklanjaju iz dana u dan. Budite i u godinama koje dolaze nezaobilazan izvor objektivnog i profesionalnog informiranja i nastavite da vašim radom, na najbolji mogući način afirmirate povijesne, kulturne i etničke vrijednosti naše države i bisera Jadrana- Boke kotorske.

U nastavku možete pročitati  tekst priopćenja  Bokeljske mornarice Kotor.  

Srijeda, 06. prosinca 2023.

Povodom obilježavanja 14 godina uspješnog rada, srdačne čestitke kolektivu Dux radija od Bokeljske Mornarice Kotor.

Lijep pozdrav,

Denis Vukašinović

Predsjednik Bokeljske Mornarice Kotor

Fides et Honor

 

Srijeda, 06. prosinca 2023.

Glazbeno prosvjetno društvo Tivat, čestita Radiju Dux 14. rođendan i želimo puno uspjeha u budućem radu. Hvala na dosadašnjoj podršci i vjerujemo da će se naša  saradnja nastaviti na obostrano zadovoljstvo.

 Muzički pozdrav,

GPD Tivat

 

Bokeljska Udruga Muzičara A capella Tivat, Vam čestita  rođendan sa željom za puno uspjeha u budućem radu. Zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji , te vam želimo nastavak profesionalnog, posvećenog i  prepoznatljivog djelovanja u medijskom prostoru, i da ostanete uvijek spremni za ruku podrške malim entuzijastima čime doprinosite stvaranju velikih poduhvata!

BOKELJSKA UDRUGA MUZIČARA     A CAPELLA 
TIVAT  

 

Stranice

Subscribe to RSS - Radio DUX