Otvoren prvi natkriveni teniski teren s tvrdom podlogom na primorju

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Petak, 12. veljače 2016. - 11:26
Autor: 

Jedini natkriveni teniski teren na primorju, urađen po najvišim međunarodnim sportskim standardima s Deko Turf  US Open tvrdom podlogom,  koja se u svijetu koristi za najprestižnije teniske događaje, otvoren je prošlog tjedna  za sve zainteresirane klijente u sklopu Porto Montenegro Sportskog kluba.

Ova balon hala ima kapacitet do 120 stolica za gledatelje, čime pretendira  da Porto Montenegro Sportski klub bude jedan od najvažnijih domaćih brojnih teniskih turnira, kampova i workshop-ova. Uz široki spektar ponude privatnih i grupnih teniskih satova, vrhunskih sparing partnera, tenis škole za djecu uzrasta od 4 do 17 godina i ubrzane tečajeve za odrasle po programu Međunarodne teniske federacije , teniski klub PM nudi takmičenje tokom cijele godine tzv. Challenge Ladder, odnosno igru u ligi rekreativaca. U sklopu lige se periodično organiziraju i turniri s vrijednim nagradama.

Projektiran da zadovolji sve standarde svjetski prepoznatljivih natkrivenih teniskih terena, po pitanju podloge, sadržaja i usluge za javne događaje, ali i privatne, individualne satove, s  posebnim video nadzorom i 24 satnim osiguranjem objekta, ovaj teniski teren parira svim u okruženju, istakao je menadžer teniskog kluba Porto Montenegro Nenad Damjanović.

Sportski klub Porta Montenegra ove zime nudi i dva otvorena teniska terena, teren za skvoš, fitnes centar, kuglanje, stolni tenis, veliki izbor programa kao što su joga, pilates, salsa i zumba, a također počinje i s realizacijom kampova sportske dijagnostike. Uz pomoć znanosti u sportu i sportske medicine, ovi kampovi će pomoći trenerima i igračima da treniraju efikasnije s ciljem pomicanja granica i ostvarivanja novih rekorda.