Posjet vaterpolista predsjedniku Općine Kotor

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Srijeda, 07. rujna 2016. - 9:52
Autor: 

Povodom osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu, u konkurenciji od 20 zemalja, predsjednik Općine Kotor dr. Aleksandar Stjepčević priredio je jučer prijem za igrače i članove juniorske vaterpolo reprezentacije  i uručio im novčane nagrade koje su osigurale Općina Kotor i Turistička organizacija Kotor.

Nagrade su uručene igračima: Nikolasu Saveljiću, Dušanu Matkoviću i Vedranu Latkoviću; treneru Veljku Uskokoviću, i članu Stručnog štaba Vasku Đuzi Vučkoviću; kao i fizioterapeutu reprezentacije Ivanu Boroviću.

Upućujući iskrene čestitke mladom vaterpolo timu, predsjednik Stjepčević je naglasio da je Kotor kolijevka vaterpola ne samo u Crnoj Gori, već i u europskim okvirima. Dodajući da je izuzetno ponosan na njihove uspjehe i postignute rezultate, predsjednik Stjepčević je  iskazao uvjerenje da će mladi vaterpolisti i u narednom periodu postizati dobre rezultate.

Zahvaljujući predsjedniku na poklonu i razumijevanju koje iskazuje prema vaterpolo sportu u Kotoru, trener Veljko Uskoković i član Stručnog štaba Vasko Đuza Vučković istakli su  da će i u narednom periodu mladi vaterpolisti kao i vaterpolo savez činiti sve svoje napore da crnogorski vaterpolo predstave u što boljem svjetlu.