Oproštajna misa zahvalnica mons. Ivana Štironje u Kotoru

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Nedjelja, 26. veljače 2023. - 18:49
Autor: 

U subotu 4. ožujka/marta u 18 sati, u kotorskoj katedrali sv. Tripuna, biskup Ivan Štironja, novoimenovani biskup Poreča i Pule, slavit će oproštajnu svetu misu zahvalnicu u zajedništvu s apostolskim nuncijem mons. Francisom Assisijem Chullicattom, nadbiskupom barskim mons. Rrokom Gjonlleshajem, sa svećenicima Kotorske biskupije te uz sudjelovanje časnih sestara, vjernika i prijatelja.

Ovo sveto misno slavlje biskup Ivan želi prikazati Bogu na slavu i zahvalu za dvije godine upravljanja Kotorskom biskupijom i moliti za što skoriji izbor novoga biskupa, za nova svećenička i redovnička zvanja, kao i za sve svećenike, redovnice, vjernike, za mladež i djecu, za mlade bračne parove kao i za sve bolesne, nemoćne, osamljene i ostavljene, za sve žitelje Kotorske biskupije i cijele Crne Gore, za mir u svijetu i sve one koji su pogođeni ratom ili raznim elementarnim nepogodama.

Svi oni kojima mogućnosti dopuštaju i žele, dobrodošli su na sveto misno slavlje u Kotorsku katedralu u subotu, 4. 3. 2023. u 18 sati.

 Izvor: Kotorska biskupija